Tegneseriehelter i film

Tegneserier er ett av få bransjer som ikke har blitt svekket av overgangen til internett. Selv om de fleste har tilgang til internett fra mobilen, PC-en og nettbrettet, fortsetter man å kjøpe tegneserier – eller leser dem online. Man har nemlig en spesiell forbindelse med sine elskede helter, en forbindelse man aldri vil bryte. Uansett hvilken helt du foretrekker, kommer det stadig ut nye tegneserier, filmer og spill med han eller hun i fokus. Finn alle mulige filmer, serier og spill med helten din i fokus, så vil du aldri gi slipp på båndet du har skapt;

Spider-Man

Den mystiske Edderkoppmannen er en kjent helt som de aller fleste på jordkloden kjenner til. Han gikk raskt fra tegneserieheftene til film, og det har blitt skapt en TV-serie samt flere spill med den utkledde helten i sentrum. Spider-Man ser kanskje ut som en vanlig mann, men har flere nyttige krefter som han har fått fra edderkoppen som bet ham. Filmene om Spider-Man har vært store kassasuksesser, og det snakkes om at enda en ny oppfølger snart vil dukke opp på kinolerretene – med en ny hovedrolleinnehaver. Dette skjer dog ikke før i 2017, så gjør deg klar til å vente en god stund. I mellomtiden har du dog en rekke andre Marvel-helter å kose deg medsuperheroes

Iron Man

Den beryktede Stålmannen er en av de mest elskede Marvel-heltene, siden han er et helt vanlig menneske med en meget spesiell drakt. Folk blir alltid glad i slike helter, for de viser at selv vanlige mennesker kan gjøre store heltedåder – man trenger ikke ha superkrefter for å gjøre gode ting. Iron Man har eksistert siden 60-tallet, og den dagen i dag dukker det stadig opp nye tegneserier med Tony Stark (mannen bak drakten). Dessuten har det blitt lagd to Hollywood-filmer om Iron Man, i tillegg til flere kule spill. Spilleautomaten Iron Man 2 foreviget helten som pengespill, noe de færreste kunne forestilt seg når Tony Stark først dukket opp i tegneserieheftene. Les mer om denne spilleautomaten inspirert av Marvel-helten Iron Man hos http://www.casinovinneren.com/.

Batman

Trolig den mest kjente superhelten av dem alle, på lik linje med Superman – Batman har lenge frydet TV-seere og tegneserieelskere. Denne blandingen av flaggermus og mann erobret folks hjertet helt fra den første filmen, mens The Dark Knight fra 2008 regnes til å være en av de aller beste filmene noensinne vist på kinolerretene. Batman er enda en helt som bruker drakten sin, kombinert med en sterk kropp, til å bekjempe kriminalitet. Ingen superkrefter, ingen megahjerne – en helt vanlig mann som vil gjøre omverdenen litt bedre. Med slike altruistiske ideer er det ikke rart at Batman er så høyt verdsatt av folk flest. Gotham City sover godt om nettene på grunn av Batman – vi kunne trengt noen hverdagshelter som han i Oslo.

The Avengers

Snakker vi en samling av tegneseriehelter, er The Avengers en av de kuleste filmene som finnes der ute – og salgstallene reflekterer dette. The Avengers handler om både Iron Man, The Hulk, Captain America og Thor – som jobber sammen! Med et slikt stjernespekket team måtte en oppfølger komme, og også denne filmen ble straks en hit. Nå er vi klare for den tredje filmen i serien, og denne skal visstnok komme i to deler. Den første dukker opp i kinosalene om to års tid, mens finalen blir vi nødt til å vente på – denne skal slippes i 2019.