Sci-Fi blockbustere 2015

Filmer av tegneserieheltene våre står nesten i kø for å komme inn i kinosalene dette året. 2015 har vært et stort år for Science Fiction, men det kommer mer allerede til høsten. Vi tar en titt på de beste Sci-Fi blockbusterne i 2015.

Arbeidet med filmen Fantastic Four startet allerede i 2009. I år kom endelig filmen på kinolerretet og filmen om de fire superheltene, også kjent fra Marvels tegnserier ble en stor suksess spesielt i USA. Filmen raser over de norske kinoene når dette skrives, og mye tyder på at filmen også blir godt besøkt også her hjemme.

2010-åra – Science Fictions fantastiske ti-år!

Det er ingen tvil om at Sci-Fi filmene har hatt et godt tiår så langt. Filmer som Avatar og Moon kom riktignok i 2009, men vi fikk aldri nok av verdensrommet eller tegneserieheltene våre. Spiderman ble nok en gang spilt inn på nytt. I fjor kom kanskje en av de beste filmene de siste årene innenfor Sci- Fi sjangerne det siste ti-året i filmen Her, som handler om en mann som blir forelsket i sin personlige datamaskin. En dyp og følelsesladet film, men for de som liker mer actionfylte filmer ser 2015 til å bli det virkelige store året hittil. 2015 står i Sci-Fi blockbusternes tegn. En av superheltene er Ant-Man, ikke så kjent i Norge kanskje, men kjent som en av de virkelige kult-tegneserie heltene i USA. En av de få vi mangler en ny film fra i år er Batman, men han tok det hele igjen med en fantastisk ny spilleautomat du kan lese mer om hos gratiscasino.com/no.

Star Wars vender tilbake

Star-Wars-Episode-VII-Fan-Made-Poster-SithFå filmer har hatt en så stor fanskare som Star Wars. Star Wars Episode VII vil ha premiere i slutten av året, men hvis det hadde vært billetter til salgs verden over allerede idag hadde antakelig premièren blitt utsolgt på kun få minutter. Innspillingen startet i fjor og det har blitt jobbet intenst med fortsettelsen av episode VI. De første scenene ble faktisk spilt inn i Abu Dhabi i svært høye temperaturer ute i ørkenen. 2015 er året hvor gamle helter vender tilbake, men også noen skumle dinosauruser har blitt sett på lerretet denne sommeren. Jurassic World er en bedret utgave av den første familieparken Jurassic Park. Så får vi se om gjerdene holder denne gangen.

Flere oppfølgere

Oppfølgerne av tidligere sci-fi-suksesser kommer på løpende bånd i år. Mad Max er en av dem. The Hunger Games har spesielt fått en stor fanskare blant de unge og de kan glede seg til Mocking Jay del 2, som allerede har hatt premiere i USA. Premièren for denne filmen i Norge er ventet i november. Det ser ut til å bli en hektisk høst for filmfolket og det er bare å booke billetter så raskt som bare det. Sci-fi-folket er klare til å stå i kø i flere timer for de største premiere festene og det er ingenting som kan stoppe dem.